Ontmossen van daken in regio Gent

Bescherm uw woning met dakontmossing

Uw dak is misschien wel het belangrijkste gedeelte van uw woning. Een dak beschermt u immers tegen regen en wind. Het is dus logisch dat u ook goed voor uw dak zorgt. Hoe vaak een dak moet ontmost worden, is moeilijk te zeggen, omdat dit van veel factoren afhangt. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat u hiervoor best een professional inschakelt. 

 

Dakwerken Roels is gespecialiseerd in het ontmossen van uw dak, zodat het opnieuw in de perfecte staat wordt hersteld. Niet alleen maken we uw dak weer helemaal mooi, maar we brengen ook anti-mosbescherming aan, zodat uw dak veel langer in goede staat blijft. 

Waarom uw dak laten ontmossen?

Een verzorgd dak is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het zal er ook voor zorgen dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Dat bespaart u alvast hoge kosten voor de vernieuwing van uw dak in de toekomst. Na verloop van tijd kan er heel wat mos op uw dak liggen, wat er op den duur voor kan zorgen dat uw dakgoot verstopt raakt. Ook kan mos daklekkages veroorzaken en andere (ernstige) schade. Doe daarom een beroep op Dakwerken Roels voor de ontmossing van uw dak. Zo bent u er niet alleen van verzekerd dat er heel wat bolletjes mos op uw terras terechtkomen na een regenbui of windvlaag, maar u verhoogt dankzij de frisse uitstraling  de waarde van uw woning.

 

Een specialist nodig voor het uitvoeren van dakontmossing in regio Gent of Nevele? Vraag een offerte aan bij Dakwerken Roels.