Dakwerken en dakrenovaties

Dakwerker uit Nevele: dakrenovatie en nieuwe daken

U kunt bij ons terecht voor de herstelling of renovatie van een bestaand hellend dak of voor de plaatsing van een volledig nieuw hellend of plat dak in de ruime regio rond Nevele. Wij kunnen onder uw dak meer ruimte creëren, dakkapellen plaatsen of Veluxramen installeren voor meer lichtinval. Kortom, uw dak aanpassen aan uw behoeften is voor ons geen probleem.

Daarnaast plaatsen wij alle soorten dakpannen. Voor elk type woning bestaat er een passende dakpan. Maar wij werken uitsluitend met kwalitatieve pannen van verschillende merken en zorgen steevast voor een professionele plaatsing met oog voor detail.

Aanleg en renovatie van platte daken

Voor de aanleg en renovatie van platte daken gebruiken wij de nieuwste technieken en de beste materialen. Wij plaatsen alle soorten dakbedekkingen maar werken bij voorkeur met EPDM. Dat is een zeer duurzaam synthetisch product. Het heeft een verwachte levensduur van minstens 50 jaar en is bovendien aangewezen voor de recuperatie van helder regenwater. Uw dak wordt verlijmd, er is voor de plaatsing geen vuur noodzakelijk. EPDM is zeer elastisch, bijzonder brandveilig, 100% uv bestendig en biedt het voordeel van een perfecte waterdichtheid.