top of page

Zink en koper staande naad voor dakafwerking en gevelbekleding

Duurzame materialen van topkwaliteit

Koper en zink zijn gegeerde materialen voor de afwerking van zowel daken als gevels. Toegegeven, ze zijn duurder dan aluminium en pvc maar daar staat tegenover dat zink en koper ettelijke tientallen jaren meegaan.

 

U kunt op ons bedrijf rekenen voor een breed scala van koper- en zinkwerken aan uw dak. Zo bieden wij een oplossing op maat voor uw regenwaterafvoeren. Wij plaatsen hanggoten (mastgoten of blokgoten) maar ook kilgoten op de grens van twee schuin naar elkaar toe lopende dakvlakken. Wij zorgen eveneens voor de professionele afwerking van schoorstenen. Een nieuw dak, de renovatie van uw dak, zink- of koperherstellingen aan het dak in regio Gent of Deinze, bij Dakwerken Roels bent u aan het goede adres.

Voor een eigentijdse en aparte look

Als erkend VMZINC at Work installateur zijn wij uw partner bij uitstek voor de verwerking van zink staande naad op daken én gevels. Het is een interessante optie vanuit functioneel, ecologisch en esthetisch standpunt. Zink heeft een levensduur van makkelijk 80 jaar, is volledig recycleerbaar en leent zich voor talrijke toepassingen.

 

Zink staande naad kan namelijk een tijdloos karakter geven aan particuliere woningen maar ook aan kantoren en andere bedrijfsgebouwen. In rechte of gebogen stroken wordt het gebruikt voor de bekleding van hellende daken en gevels. Zij zorgen voor een modern, horizontaal of verticaal lijnenpatroon. De montage ervan kan evenwel niet door iedereen uitgevoerd worden. Werken met zink staande naad vergt een speciale opleiding en die hebben de medewerkers van ons bedrijf allemaal genoten bij VMZINC.

Meer vernemen over onze skills met koper en zink staande naad? Contacteer gerust ons voor info.

bottom of page